ASUS ZenBook 15 UX534 PURE - 15,6" / i7 / 16GB / 512GB SSD / GTX 1650

Skick: A

Processor: i7-10510U Processor

Minne: 16GB RAM

Lagring:512GB SSD

Grafik: NVIDIA GTX 1650

Operativsystem: Windows 10 Pro

Skickgradering: A+ (Perfekt skick)

 

Mer information

Slut på lager

JÄMFÖR PÅ PRISJAKT

Vid jämförelse på Prisjakt visar andra aktörer sitt pris vid internetbeställning. Priset i fysiska butiker kan därför skilja sig mot Internetpriser.

Denna länk tar dig direkt till prisjakt.nu och visar jämförbara priser på denna produkt hos andra butiker och e-handlare.


Jämför på Prisjakt
12 990,00 Kr 14 990,00 Kr
SKU
HIT-513

I nya Zenbook 15 är det inte bara fokus på att ha kraftfull prestanda – det är fokus på en helhetsupplevelse som är större än de enskilda delarna. När du öppnar den möts du av en vacker skärm med tunna NanoEdge-skärmramar och hela 92% skärmyta, den kompletteras med ScreenPad 2.0som ger dig en andra skärm att arbeta med.

 

I nya Zenbook 15 är det inte bara fokus på att ha kraftfull prestanda – det är fokus på en helhetsupplevelse som är större än de enskilda delarna. När du öppnar den möts du av en vacker skärm med tunna NanoEdge-skärmramar och hela 92% skärmyta, den kompletteras med ScreenPad 2.0som ger dig en andra skärm att arbeta med. Oavsett var du är kan du få ett effektivt arbetflöde och Zenbook 15 ger dig verktygen för att du ska kunna få ut maximalt av din förmåga. Zenbook 15 är en ASUS PURE laptop, det innebär att du får en bättre Windows 10-upplevelse utan förinstallerade tredjepartsprogram. Zenbook 15 har ett slimmat chassi som bara väger 1.35 kg och är tåligt nog för att klara av alla utmaningar.

 

Gör mer med ScreenPad 2.0

Nyckeln till att vara produktiv är att kunna fokusera, Zenbook 15 är skapad för att du ska kunna arbeta ostört – och det första du märker när du öppnar locket är att du har två skärmar. Huvudskärmen är en NanoEdge-display med tunna skärmramar, FHD upplösning och den täcker 100% av sRGB färgrymden. ScreenPad 2.0 låter dig vara produktiv med en extra skärm oavsett var du befinner dig, multitaska på ett sätt som du annars bara kan göra med en stationär dator. ScreenPad 2.0 är en extra 5.65” FHD skärm som anpassar sig efter dina favoritprogram och appar för att ge dig bättre funktionalitet. Exempelvis kan du kontrollera Spotify utan att behöva ta upp fönstret eller ha olika genvägar för arbete i Microsoft Office-paketet. Zenbook 15 har en Windows Hello kompatibel 3D IR webbkamera på rätt plats över skärmen med ansiktsigenkänning, du öppnar bara locket – laptopen känner igen dig och du kan sätta igång med arbetet.

 

Prestanda

På temat fokus och produktivitet kan vi också nämna att Zenbook 15 är utrustad med 10:e generationens Intel® Core™ i7-10510U Processor. Den är både kraftfull och energieffektiv – det gör att du kan arbeta med tunga projekt och samtidigt få ut en bra batteritid. I datorn får du en av världens snabbaste SSD-lagringsenheter med upp till 3.2GB läshastighet och 2.3GB skrivhastighet, det gör att tunga filer öppnas blixtsnabbt. I datorn sitter det ett grymt WiFi 6 802.11ax nätverkskort som är upp till 40% snabbare än traditionella 802.11ac-kort. Du får både högre hastigheter när du är ansluten och stabilare uppkopplingar – så du kan hålla fokus på det du vill göra. För extra kraft finns det ett NVIDIA GTX 1650 Max-Q grafikkort. Det ger den där extra prestandan för att kunna spela spel, arbeta med lättare videoredigering och jobba med bilder.

 

 

Mer information
Processori7
RAM16GB
Hårddisk512GB SSD
EAN/GTIN4718017506267
SkickA (Nyskick)
FörpackningBruten förpackning/plombering
TillverkareAsus
FärgBlå

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.