Vitt skrivbord med Macbook

 

Letar du efter en stark och pålitlig jobbdator? Då kan vi tipsa om tre otroligt bra laptops för både arbete och studier. Några av de viktigaste faktorerna som man bör tänka på när man ska skaffa sig en bra laptop är bland annat batteritid och snabbhet. Det är några av de många fördelar som utmärker just dessa tre.

 

Tips på bra laptops med hög arbetskapacitet

 

HP Elite x2

1. HP Elite X2

Imponerande PC prestanda och kan användas precis som en surfplatta om man känner för det. Denna dator är designad för flexibilitet i ditt sätt att arbeta, oavsett om du är på kontoret, i klassrummet eller sitter och jobbar hemma i soffan.

 

Modellen har även hyllats av tåg– och busspendlare. De känner en ökad komfort, inte bara av datorns låga vikt utan också dess konstruktion som gör det smidigare att ha datorn (plattan) i knät.

 

HP Elite X2 har ljud av Bang & Olufsen och noise cancellation funktioner som ger dina digitala möten en mer närvarande känsla.

 

HP Probook 650

2. HP Probook 

Probook räknas verkligen med som en av HP:s mer business anpassade modeller. Med en HP Probook kommer du lite billigare undan än om du skulle köpa en HP Elitebook.

 

Probook designades för dem som kräver en funktionell och lätt dator som samtidigt ska vara kraftfull. Batteritiden är en viktig faktor och mäter sig upp till hela 14 timmar.

 

Men varför just HP? Anledningen till att många väljer HP-datorer är ofta deras prestanda och kraftfullhet, precis som tidigare nämnt så har de kraftfulla batterier och håller en hel arbetsdag.

 

Dessa businessanpassade datorer klarar sig ofta igenom en tuff arbetsdag mycket bättre än de mer simpla datorerna. Med bättre processorer, grafik och snabbhet kan du köra mer tunga och tekniska program på din dator. Med HP:s kompakta design får du dessutom en lätt dator som inte gör resan mellan arbete och hem till en större utmaning.

 

Macbook Pro 15 tum Retina 2015

3. Macbook Pro

Förutom en lång batteritid och snabb prestanda är Macbook Pro kvalitet rakt igenom med sin snygga design och låga vikt. Macbook Pro finns tillgänglig i skärmstorlekar från 13 tum till 16 tum.

 

Oavsett vilken årsmodell du är ute efter har Mac alltid haft laptops som är före sin tid och fungerar därför utmärkt även idag.

 

De nya M1 versionerna är inget undantag när det gäller prestanda och design. Bland annat har de nyare versionerna av Macbook Pro en touchfunktion längst upp på tangentbordet som underlättar för dig som jobbar med många avancerade och kreativa program. Den låter dig skrolla, byta verktyg smidigt och mycket mer.

 

glad kvinna på kontor

Därför ska du skaffa dig en återbrukad dator

Visste du att du kan köpa en dator i nyskick till ett billigare pris samtidigt som du gör en insats för miljön? Hos Returhuset hittar du prisvärda laptops och annan elektronik.

 

Returhuset får in returer, reklamationer och försäkringsärenden som sedan rekonditioneras och säljs till mer överkomliga priser samtidigt som tillverkningen av en ny dator har undvikits.

 

Genom att köpa en återbrukad dator ser du till att eliminera de 960 kg avfall och 300 kg koldioxid som släpps ut vid tillverkningen av en ny dator. Tillsammans ska vi se till att uppnå en mer hållbar konsumtion och nå de globala klimatmålen. I ett av Returhusets senaste blogginlägg kan du läsa mer om hur en ny dator påverkar miljön.