Extron Electronics IPL Pro S1

Extron
Skick: A+
 • Stöder TouchLink Pro-pekskärmar och nätverksknappar
 • Stöder säkra branschstandardkommunikationsprotokoll
 • En dubbelriktad RS-232 seriell port med handskakning av hårdvara och mjukvara
 • Stöder populära BMS – Building Management System-protokoll, såsom BACnet, KNX och DALI
 • Hantera, övervaka och kontrollera AV-enheter med hjälp av ett standard Ethernet-nätverk
 • Power over Ethernet gör att kontrollprocessorn kan ta emot ström och kommunikation över en enda Ethernet-kabel, vilket eliminerar behovet av en lokal strömförsörjning

Mer information

Endast 1 kvar i webblager
I lager
SKU
IPL-PRO-S1
995 Kr

Extron Electronics IPL Pro S1

Extron IPL Pro S1 är en kompakt, högpresterande kontrollprocessor med en dubbelriktad seriell port. Som med alla IP Link® Pro-kontrollprocessorer kombinerar IPL Pro S1 mer kraft, hastighet och minne. Den har avancerade säkerhetsstandarder och Gigabit Ethernet, vilket säkerställer kompatibilitet med flera TouchLink® Pro-pekskärmar med hjälp av en standardnätverksinfrastruktur. Den är designad för att användas som en fristående styrprocessor i mindre system konfigurerade med Global Configurator® Plus eller Professional. Den kan också grupperas med en IPCP Pro-kontrollprocessor i mer komplexa system konfigurerade med Global Configurator Professional eller programmerade med Global Scripter®.


IPL Pro S1 är kompatibel med GlobalViewer® Enterprise-programvaran för komplett, centraliserad AV-resursövervakning, hantering och kontroll över ett datornätverk. Den är idealisk för användning som en primär eller sekundär kontrollprocessor i applikationer som kräver kontroll för flera enheter inom ett AV-system.


Funktioner
Stöder TouchLink Pro-pekskärmar och nätverksknappar
Stöder säkra kommunikationsprotokoll av branschstandard — Alla IP Link Pro-modeller använder industristandardkommunikationsprotokoll, inklusive HTTP (osäkert), HTTPS, SSH, SFTP, SMTP, NTP, Discovery Service, DHCP, DNS, ICMP, 802.1X och IPv4.
En dubbelriktad seriell RS-232-port med handskakning av hårdvara och mjukvara — Seriell port som kan styra en enda RS-232-enhet.
Stöder populära BMS – Building Management System-protokoll, såsom BACnet, KNX och DALI – Dessa protokoll möjliggör centraliserad övervakning och kontroll av mekaniska och elektriska system som inkluderar HVAC, belysning, kraft, brand och säkerhet.
Hantera, övervaka och kontrollera AV-enheter med hjälp av ett standard Ethernet-nätverk
Central distribution – Använd den primära kontrollprocessorn för att distribuera alla systemfiler, konfigurationer och program – Distribuera snabbt kontrollsystemet genom att ladda upp alla projektfiler till den primära kontrollprocessorn. Den primära kontrollprocessorn kommer automatiskt att överföra filer till de andra pekpanelerna, kontrollprocessorerna och knapppanelerna i det systemet när de kommer online.
Power over Ethernet gör att kontrollprocessorn kan ta emot ström och kommunikation över en enda Ethernet-kabel, vilket eliminerar behovet av en lokal strömförsörjning
Stöder 10/100/1000Base-T
Stöder Ethernet-kontrollerbara enheter — Möjliggör kontroll av flera Ethernet-aktiverade AV-enheter som skärmar, switchers och källor.
Automatisk klocksynkronisering gör att pekskärmen kan visa exakt tid och datum
Stöder synkronisering av kontrollsystem — Synkronisering gör det möjligt för användare att behålla och återställa tillståndet för sina konfigurerade slutpunkter i händelse av nätverks- eller strömavbrott.
Portstatusindikatorer på frontpanelen
Lösenordsskydd på flera nivåer — Gör att säkerhet kan ställas in baserat på användarroller.
Fullt anpassningsbar med hjälp av Extrons kontrollsystemprogramvara — GUI Designer kombinerat med Global Configurator Plus, Global Configurator Professional eller Global Scripter.
Library of Pro Series enhetsdrivrutiner och moduler för användning med Global Configurator respektive Global Scripter — Starta och exekvera projekt snabbt med hjälp av Extron Global Configurator enhetsdrivrutiner och Global Scripter®-moduler för att styra olika bildskärms- och källenheter, såsom projektorer, platta bildskärmar , och Blu-ray-spelare. Extron erbjuder fullt testade Ethernet-, seriella och IR-enhetsdrivrutiner och -moduler.
Stöder 802.1X-autentisering — Ger stöd för IEEE 802.1X-autentiseringsstandard för portbaserad nätverksåtkomstkontroll.
Låg profilformfaktor inrymd i ett 1" högt metallhölje med kvarts rackbredd
Kammarklassad - uppfyller UL 2043 för värme- och rökavgivning, exklusive strömförsörjning
Extern Extron Everlast™-strömförsörjning ingår, reservdel #70-1175-01 — Ger världsomspännande strömkompatibilitet med hög demonstrerad tillförlitlighet och låg strömförbrukning

Mer information
EAN/GTINN/A
SkickA+ (Nyskick)
FörpackningI original förpackning
TillverkareExtron
FärgSvart

Vi har delat upp våra produkter generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på varans skick. Alla våra mobiler, surfplattor och datorer är fullt fungerande, nollställda och har inga sprickor i varken skärm eller på baksida.

Ibland gör vi undantag men då framgår alltid detta i beskrivningen. Till våra datorer, mobiltelefoner och surfplattor medföljer alltid laddare (ej original). Alla våra telefoner och datorer har 12 månaders garanti.

Läs gärna mer om våra villkor under Produktgaranti och Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Produkterna är i regel helt nya och oftast ett ångrat köp. Med andra ord från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners.

Alla produkter som kommer in till oss kontrolleras noga för att försäkra full funktionalitet och rengörs vid behov. För att underlätta för dig som kund så har varje produkt en gradering från ”NY” till ”B”, som beskriver produktens skick.

Vi lämnar garanti på dessa produkter, du kan läsa mer om det under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

(NY) ”NY”

 • Helt ny produkt
 • Aldrig använd
 • Med garanti

(A+) ”NYSKICK”

 • Rekonditionerad i nyskick (Inget slitage)
 • Display: Ny display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

 • Begagnad i Perfekt Skick (Minimalt slitage)
 • Display: Minimalt slitage
 • Chassi: Minimalt slitage
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(B) ”BRA SKICK”

 • Begagnad i Bra Skick (Lite slitage)
 • Display: Kan förekomma små̊ kosmetiska repor
 • Chassi: Kan förekomma små kosmetiska repor
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(C) ”OKEJ SKICK”

 • Begagnad i Okej Skick (Med slitage)
 • Display: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Chassi: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(NY) ”NY”

Produkten kan ha packats upp men har i övrigt inga spår av användning. De är alltid kompletta med alla tillbehör och manual. Du får alltså en helt ny produkt mot ett reducerat pris där den enda nackdelen är att förpackningen kan ha brutits!

(A+) ”PERFEKT SKICK”

I detta fall kan produkten ha packats upp och provats. En A+ produkt är alltid komplett med alla tillbehör, men det kan finnas små spår av att produkten varit använd. Exempel på detta kan vara att sladdar ligger löst, eller att man kan se fingeravtryck på dem. Vi försöker självklart att återställa produkten till originalskick, innan vi skickar den till dig!

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

Dessa produkter bär mindre spår av användning men kommer med alla väsentliga tillbehör. Det kan även finnas någon mindre kosmetisk skada, som en repa eller kantstötning. Även manual kan saknas. Har man inget emot att produkten ser något använd ut så kan man få en riktigt bra deal.

(B) ”BRA SKICK”

Dessa produkter har oftast tydliga tecken på att de använts och kan ha mindre kosmetiska skador form av en repa eller kantstötning, men har inga funktionsfel. Väsentliga tillbehör kan saknas men framgår i så fall tydligt på produktsidan. Dessa produkter är alltid kraftigt reducerade i pris.