Extron Electronics SM 3 Högtalare (Par) Svart

N/A
Skick: Ny
 • 12 månaders garanti
 • Ett par
 • 100 Hz till 20 kHz

Mer information

Endast 2 kvar i webblager
I lager
SKU
EXT-SM3-S
1 299 Kr
Rek: 2 649 Kr ?

VAD MENAR NI MED REKOMMENDERAT PRIS?

Det rekommenderade priset är det pris som tillämpas på marknaden för produkten när den är helt ny. Vi utgår alltid från tillverkarens rekommenderade pris i den mån det går. I andra hand använder vi oss av hemsidan prisjakt.

Vi på Returhuset har aldrig någon REA. Priserna du ser hos oss är alltid våra egna priser och det rekommenderade priset är en guide för dig. Undantag är när vi själva har en lagerrensning eller sänker priser på vissa enstaka produkter. 

Majoriteten av vårt sortiment är returnerade varor från exempelvis andra e-handlare och överskottspartier från producenter/tillverkare.

Together We Reuse!

51%

Extron Electronics SM 3 Högtalare (Par) Svart

Extron SM 3 SpeedMount® Surface Mount Speaker är en kompakt full-range högtalare med ett patenterat, dolt väggmonteringssystem. Höljet är mindre än 10,2 cm djupt. Högtalaren på 8 ohm har en 3" (76 mm) full-range drivrutin och avstämd basport, ett brett frekvensområde på 100 Hz till 20 kHz och en märkeffekt på 15 watt kontinuerligt rosa brus, 30 watt kontinuerligt programkapacitet. Det Extron-exklusiva monteringssystemet är designat för att klara arbetsfördelningsinstallationer och spara kostnader.


Det innovativa monteringssystemet gör att SM 3 kan glida på fästet och låsas på plats. I samma installationssteg passar de integrerade elektriska kontakterna på högtalaren automatiskt ihop med de förkopplade kontakterna på monteringsplattan för att påskynda och förenkla installationen. En frigöring på högtalarskärmen möjliggör snabb borttagning från fästet. Frigöringen är låsbar och dold, och tillsammans med de dolda högtalarledningskontakterna hjälper den till att förhindra stöld.


För att möta en mängd olika installationsbehov inkluderar det flexibla monteringssystemet 0° och 10° monteringsplattor. Varje monteringsplatta tillhandahåller de elektriska anslutningarna och gör att SM 3 kan orienteras vertikalt eller horisontellt. Högtalaren kan installeras i plan med väggen med hjälp av 0° monteringsplatta, eller med en 10° lutning när den andra plattan används. När den används med 0°-monteringsplattan sticker SM 3 ut mindre än 4" från väggen för att följa ADA - Americans with Disabilities Act-standarder för gränser för utskjutande föremål.


SM 3 sparar tid och installationskostnader för AV-systementreprenörer som arbetar med lågspänningsentreprenörer i en arbetsfördelningsinstallation. Under inhuggning installerar en lågspänningsentreprenör monteringssystemet på väggen och avslutar högtalarkabeln till fästets integrerade ledningskontakter. Senare slutför AV-systementreprenören installationen genom att skjuta in SM 3 på fästet.


Denna högtalare är idealisk för små till medelstora klassrum och konferensrum där ytmonterade högtalare önskas, men väggutrymmet för högtalarplacering är begränsat. Den ger ett brett frekvensområde och bred täckning från ett kompakt hölje för att optimera röstuppfattbarheten utan att kompromissa med musikåtergivningen.


SM 3 säljs i par och finns i svart eller vit finish. Den inkluderar 0° och 10° monteringsplattor.

Funktioner
Patenterat, dolt monteringssystem — Ett installationssteg ansluter högtalaren till ledningskontakterna och säkrar den på plats.
Inkluderar 0° och 10° monteringsplattor
Designad för att tillgodose arbetsfördelningsinstallationer och spara kostnader
8 ohm nominell impedans
3" (76 mm) full-range driver med en avstämd basreflexport
Frekvensområde: 100 Hz till 20 kHz
15 watt kontinuerligt rosa brus
30 watt kontinuerligt program
Infälld design med ytlig profil
Uppfyller ADA-kraven på utskjutningsgränser när den används med 0° monteringsplatta
Dold låsande högtalarutlösningsmekanism
Monteringsplattor ger åtkomst till kabelbanor för ytmonterade kablageapplikationer
Svart eller vit slagkraftig kapsling
Mått med 0° monteringsplatta: 8,75" H x 5,75" B x 4,0" D (22,2 cm H x 14,6 cm B x 10,2 cm D)

Mer information
EAN/GTIN65-325-01
SkickNy
FörpackningBruten förpackning/plombering
Rekommenderat pris2 649 Kr
TillverkareN/A
FärgSvart

Vi har delat upp våra produkter generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på varans skick. Alla våra mobiler, surfplattor och datorer är fullt fungerande, nollställda och har inga sprickor i varken skärm eller på baksida.

Ibland gör vi undantag men då framgår alltid detta i beskrivningen. Till våra datorer, mobiltelefoner och surfplattor medföljer alltid laddare (ej original). Alla våra telefoner och datorer har 12 månaders garanti.

Läs gärna mer om våra villkor under Produktgaranti och Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Produkterna är i regel helt nya och oftast ett ångrat köp. Med andra ord från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners.

Alla produkter som kommer in till oss kontrolleras noga för att försäkra full funktionalitet och rengörs vid behov. För att underlätta för dig som kund så har varje produkt en gradering från ”NY” till ”B”, som beskriver produktens skick.

Vi lämnar garanti på dessa produkter, du kan läsa mer om det under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

(NY) ”NY”

 • Helt ny produkt
 • Aldrig använd
 • Med garanti

(A+) ”NYSKICK”

 • Rekonditionerad i nyskick (Inget slitage)
 • Display: Ny display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

 • Begagnad i Perfekt Skick (Minimalt slitage)
 • Display: Minimalt slitage
 • Chassi: Minimalt slitage
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(B) ”BRA SKICK”

 • Begagnad i Bra Skick (Lite slitage)
 • Display: Kan förekomma små̊ kosmetiska repor
 • Chassi: Kan förekomma små kosmetiska repor
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(C) ”OKEJ SKICK”

 • Begagnad i Okej Skick (Med slitage)
 • Display: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Chassi: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(NY) ”NY”

Produkten kan ha packats upp men har i övrigt inga spår av användning. De är alltid kompletta med alla tillbehör och manual. Du får alltså en helt ny produkt mot ett reducerat pris där den enda nackdelen är att förpackningen kan ha brutits!

(A+) ”PERFEKT SKICK”

I detta fall kan produkten ha packats upp och provats. En A+ produkt är alltid komplett med alla tillbehör, men det kan finnas små spår av att produkten varit använd. Exempel på detta kan vara att sladdar ligger löst, eller att man kan se fingeravtryck på dem. Vi försöker självklart att återställa produkten till originalskick, innan vi skickar den till dig!

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

Dessa produkter bär mindre spår av användning men kommer med alla väsentliga tillbehör. Det kan även finnas någon mindre kosmetisk skada, som en repa eller kantstötning. Även manual kan saknas. Har man inget emot att produkten ser något använd ut så kan man få en riktigt bra deal.

(B) ”BRA SKICK”

Dessa produkter har oftast tydliga tecken på att de använts och kan ha mindre kosmetiska skador form av en repa eller kantstötning, men har inga funktionsfel. Väsentliga tillbehör kan saknas men framgår i så fall tydligt på produktsidan. Dessa produkter är alltid kraftigt reducerade i pris.