EXTRON MLC 226 IP AAP Svart

Extron
Skick: A+
 • Ethernet övervakning och kontroll
 • Dubbelriktad RS-232-port för universell displaykontroll
 • Konfigurerbara knappar
 • Inaktivitetstimer för displayavstängning
 • Öppning för upp till fyra enkelrum AAP AV-anslutningsmoduler

Mer information

Endast 1 kvar i webblager
I lager
SKU
EXTRON-MLC-226
1 299 Kr
Rek: 2 250 Kr ?

VAD MENAR NI MED REKOMMENDERAT PRIS?

Det rekommenderade priset är det pris som tillämpas på marknaden för produkten när den är helt ny. Vi utgår alltid från tillverkarens rekommenderade pris i den mån det går. I andra hand använder vi oss av hemsidan prisjakt.

Vi på Returhuset har aldrig någon REA. Priserna du ser hos oss är alltid våra egna priser och det rekommenderade priset är en guide för dig. Undantag är när vi själva har en lagerrensning eller sänker priser på vissa enstaka produkter. 

Majoriteten av vårt sortiment är returnerade varor från exempelvis andra e-handlare och överskottspartier från producenter/tillverkare.

Together We Reuse!

42%

Extron MLC 226 IP AAP

Extron MLC 226 IP AAP MediaLink Controller är en förbättrad kontrollpanel för att styra AV-utrustning i alla klassrum eller konferensrum. Den standardiserar styrgränssnittet för alla system, vilket gör displaysystem enkla att använda. Standardisering gör också installation och underhåll lättare att stödja. MLC 226 IP AAP inkluderar även IP Link® med GlobalViewer®, en gratis webbaserad AV-resurshantering och fjärrstyrningsprogram.


MLC 226 IP AAP MediaLink Controller erbjuder flera förbättrade kontrollfunktioner inklusive sex ingångsvalsknappar, två dubbelriktade seriella portar för kontroll av display och switchar, tre enkelriktade seriella/IR-kontrollportar, sex reläer och stöd för valfria IRCM - Infraröda kontrollmoduler för kontroll Videobandspelare, DVD-skivor och annan IR-styrbar utrustning.


Den flexibla MLC 226 IP AAP fungerar som en utökad fjärrkontrollpanel. Det är inte en switcher; istället, som en styrenhet, talar om för displayen när den ska växla mellan dess olika ingångar. Presentatörer med liten eller ingen utbildning kan gå in i alla multimediaklassrum och använda AV-systemet. MLC 226 IP AAP inkluderar universell displaykontroll för en displays ström, ingångsväxling och volymkontroll. MLC 226 IP AAP har bakgrundsbelysta knappar som kan specialmärkas för enkel identifiering. Eftersom knapparna lyser är de användbara för presentatörer i miljöer med svagt ljus. Ingångsval och rum/funktionsknappar på MLC 226 IP AAP kan användas för val av källa och reläer, samt skicka olika RS-232 eller IR-kommandon.


MLC 226 IP AAP är särskilt viktig för områden med hög trafik och passar in i en väggplatta med fem gångar och inkluderar en öppning för upp till fyra AAP AV-anslutningsmoduler med ett utrymme. Tomma AAP-moduler ingår inte. Öppningen möjliggör integration med många av Extrons AAP-moduler, inklusive signalgenomföringsanslutningar och IR-kontrollmoduler för att styra extern källutrustning som DVD-spelare och videobandspelare. MLC 226 IP AAP har samma utseende och funktion oavsett var den är monterad: en talarstol, skrivbord, vägg, rack eller vägglåda.


Enkel systemkonfiguration med Global Configurator Software
MLC 226 IP AAP är designad för att konfigureras med Extrons Global Configurator. Med Global Configurator kan MLC 226 IP AAP konfigureras med ett brett urval av vanliga drivrutiner för bildskärmskontroll. Dessa RS-232- eller IR-drivrutiner är viktiga för att MLC 226 IP AAP ska kunna kommunicera effektivt med en bildskärmsenhet. De gör det möjligt för MLC 226 IP AAP att styra grundläggande displayfunktioner som ström, ingångsval och volymjustering. Användare kan skapa sina egna drivrutiner eller gå till Extrons webbplats för att ladda ner RS-232 eller IR-drivrutiner som är kompatibla med de senaste och mest populära bildskärmsenheterna. Global Configurator lägger också till stöd för GlobalViewer, en gratis webbaserad programvara för hantering av AV-resurser och fjärrkontroll som är speciellt utformad för att fungera med produkter som inkluderar IP Link-teknik.


MLC 226 IP AAP är designad för att fungera med nästan alla Extron-växlare, inklusive MediaLink-växlarna, som är speciellt utformade för att komplettera MediaLink-styrenheter. MediaLink Switchers är tillgängliga för att ta emot en mängd olika video-, RGBHV- och ljudsignaler samtidigt som de tillhandahåller unika funktioner som utökar AV-systemets kapacitet. MLC 226 IP AAP kan också fungera som en fristående enhet för att styra en skärm utan hjälp av en switcher.


Ethernet-kontroll
MLC 226 IP AAP är utrustad med Ethernet-kontroll och är designad för att fungera tillsammans med GlobalViewer, Extrons webbaserade AV-resurshantering och fjärrkontrollapplikation. Tillsammans bildar dessa en kraftfull kontrolllösning med följande funktioner:


Proaktivt underhåll — GlobalViewer kan lagra och visa information om anslutna enheter som serienummer, ägaridentifiering, underhållshistorik och installerade firmwareversioner. Denna centraliserade data kan samlas in och användas för att minska underhållskostnaderna och vägleda framtida inköpsbeslut. En projektor kan till exempel avfrågas rutinmässigt för att spåra lampanvändning och total livslängd. När lampanvändningen når ett förutbestämt antal timmar kan MLC 226 IP AAP skicka en rapport via e-post.
Händelseschemaläggning — Användardefinierade uppgifter är enkla att konfigurera och schemalägga med GlobalViewer utan att behöva traditionell programmering. En administratör kanske till exempel vill stänga av alla projektorer varje fredag vid stängning. Administratören kan schemalägga systemet att stänga av alla projektorer vid en angiven tidpunkt och höja alla projektionsskärmar som lämnats nere.
Teknisk fjärrsupport — Tekniker kan felsöka system på distans eftersom GlobalViewer tillhandahåller realtidsstatus för anslutna enheter. Information som anslutningsstatus, strömtillstånd och aktuellt val av ingång visas på en central plats. För många anslutna enheter kan tekniker slå på eller av strömmen, byta källor, kontrollera volymen och mer utan

Mer information
EAN/GTINN/A
SkickA+ (Nyskick)
FörpackningBruten förpackning/plombering
Rekommenderat pris2 250 Kr
Höjd i cm7
Djup i cm5
TillverkareExtron
FärgSvart

Vi har delat upp våra produkter generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på varans skick. Alla våra mobiler, surfplattor och datorer är fullt fungerande, nollställda och har inga sprickor i varken skärm eller på baksida.

Ibland gör vi undantag men då framgår alltid detta i beskrivningen. Till våra datorer, mobiltelefoner och surfplattor medföljer alltid laddare (ej original). Alla våra telefoner och datorer har 12 månaders garanti.

Läs gärna mer om våra villkor under Produktgaranti och Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Produkterna är i regel helt nya och oftast ett ångrat köp. Med andra ord från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners.

Alla produkter som kommer in till oss kontrolleras noga för att försäkra full funktionalitet och rengörs vid behov. För att underlätta för dig som kund så har varje produkt en gradering från ”NY” till ”B”, som beskriver produktens skick.

Vi lämnar garanti på dessa produkter, du kan läsa mer om det under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

(NY) ”NY”

 • Helt ny produkt
 • Aldrig använd
 • Med garanti

(A+) ”NYSKICK”

 • Rekonditionerad i nyskick (Inget slitage)
 • Display: Ny display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

 • Begagnad i Perfekt Skick (Minimalt slitage)
 • Display: Minimalt slitage
 • Chassi: Minimalt slitage
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(B) ”BRA SKICK”

 • Begagnad i Bra Skick (Lite slitage)
 • Display: Kan förekomma små̊ kosmetiska repor
 • Chassi: Kan förekomma små kosmetiska repor
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(C) ”OKEJ SKICK”

 • Begagnad i Okej Skick (Med slitage)
 • Display: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Chassi: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(NY) ”NY”

Produkten kan ha packats upp men har i övrigt inga spår av användning. De är alltid kompletta med alla tillbehör och manual. Du får alltså en helt ny produkt mot ett reducerat pris där den enda nackdelen är att förpackningen kan ha brutits!

(A+) ”PERFEKT SKICK”

I detta fall kan produkten ha packats upp och provats. En A+ produkt är alltid komplett med alla tillbehör, men det kan finnas små spår av att produkten varit använd. Exempel på detta kan vara att sladdar ligger löst, eller att man kan se fingeravtryck på dem. Vi försöker självklart att återställa produkten till originalskick, innan vi skickar den till dig!

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

Dessa produkter bär mindre spår av användning men kommer med alla väsentliga tillbehör. Det kan även finnas någon mindre kosmetisk skada, som en repa eller kantstötning. Även manual kan saknas. Har man inget emot att produkten ser något använd ut så kan man få en riktigt bra deal.

(B) ”BRA SKICK”

Dessa produkter har oftast tydliga tecken på att de använts och kan ha mindre kosmetiska skador form av en repa eller kantstötning, men har inga funktionsfel. Väsentliga tillbehör kan saknas men framgår i så fall tydligt på produktsidan. Dessa produkter är alltid kraftigt reducerade i pris.