LEGO City Transport med Flyguppvisningsjet 60289

Skick: Ny
  • Perfekt som julklapp eller födelsedagspresent
  • Antal delar: 281
  • Rek.ålder: från 5 år

Mer information

Slut på lager

JÄMFÖR PÅ PRISJAKT

Vid jämförelse på Prisjakt visar andra aktörer sitt pris vid internetbeställning. Priset i fysiska butiker kan därför skilja sig mot Internetpriser.

Denna länk tar dig direkt till prisjakt.nu och visar jämförbara priser på denna produkt hos andra butiker och e-handlare.


Jämför på Prisjakt
259,00 Kr
SKU
LS-53

Bege dig till startbanan i den kraftfulla transporten för jetplan. Lasta av planet från släpet, hämta ansiktsmasken och förbered för start. Kontrollera flyghjälmen innan du dundrar iväg längs startbanan och upp i luften. Gör djärva flygmanövrar och häftiga loopar! Gör en cool landning och använd skyltarna för att vägleda piloten tillbaka till lastbilen. Njut av häftig action på denna LEGO® City luftshow!

 

Få barns fantasi att lyfta med leksetet LEGO® City Transport med flyguppvisningsjet (60289), med en ledad transportlastbil och ett coolt jetplan med justerbar stjärtfena och tonad cockpit. Lägg till pilot- och förarminifigurerna och massor av coola tillbehör för djärva rolleksäventyr. Spännande byggset för barn från 5 år Detta LEGO City lekset innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS! Denna interaktiva bygguide, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor, med visningsverktyg för att zooma och rotera, hjälper barn genom byggprocessen steg för steg.

 

Barn växer upp omgivna av fantastiska fordon och maskiner, och med LEGO City Great Vehicles byggseten kan de utforska dem på nära håll med realistiska modeller och roliga karaktärer som inspirerar till fria, fantasifulla lekar.

 

  • Överraska din vardagshjälte med det imponerande byggsetet LEGO® City Transport med flyguppvisningsjet (60289), med coola fordon och roliga karaktärer som får de fantasifulla rollekarna att lyfta.
  • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att skapa en ledad transport med släp för att transportera det supercoola jetplanet, plus förar- och pilotminifigurer och roliga tillbehör.
  • Detta imponerande byggset innehåller en ledad transportbil med plats för förarminifiguren, plus ett häftigt jetplan med justerbar stjärtfena och tonad minifigurcockpit.
  • Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 5 år.
    När den är färdigbyggd är denna LEGO® City Transport med flyguppvisningsjet (med jetplanet ombord) 8 cm hög, 34 cm lång och 17 cm bred.
  • Med tillbehör som kaffekopp, verktygslåda, skiftnyckel, hammare, 2 vägledningsskyltar, flyghjälm och ansiktsmask.
  • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera för unga byggare. Del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner.
  • LEGO® City Great Vehicles seten främjar barns fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika modeller och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar.
  • Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO® delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

 

Detaljer:

Antal delar: 281
Rek.ålder: från 5 år

Mer information
EAN/GTIN5702016889741
SkickNy
FörpackningI original förpackning
TillverkareLego
FärgMultifärgad

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.