LEGO Harry Potter Hogwarts sjukhusflygel 76398

Skick: Ny
  • Serie: Harry Potter
  • 512 delar
  • Från 8 år

Mer information

Slut på lager

JÄMFÖR PÅ PRISJAKT

Vid jämförelse på Prisjakt visar andra aktörer sitt pris vid internetbeställning. Priset i fysiska butiker kan därför skilja sig mot Internetpriser.

Denna länk tar dig direkt till prisjakt.nu och visar jämförbara priser på denna produkt hos andra butiker och e-handlare.


Jämför på Prisjakt
519,00 Kr
SKU
LS-90

LEGO Harry Potter Hogwarts sjukhusflygel (76398)

LEGO Harry Potter™ Hogwarts™ sjukhusflygel (76398) sprudlar av magiska lekmöjligheter för barn från 8 år. De kan hitta på vårdande lekar i sjukstugan eller resa i tiden i klocktornet.


Perfekt för fans av Harry Potter

Små häxor och trollkarlar kan följa med Harry Potter, Ron Weasley™ och Hermione Granger™ i ett mångsidigt lekset baserat på en minnesvärd scen från Harry Potteroch fången från Azkaban™. Inne i Hogwarts sjukhusflygel finns 3 sängar, en skärm och Madam Poppy Pomfrey med sin vagn med trolldrycker och godis. Ron ligger i en säng med bandage runt benet, och det finns en flaska med otäck Skele-gro i närheten. Samtidigt uppe i klocktornet använder Harry och Hermione tidvändaren. Barn kan vrida tornets topp för att snurra på klockans visare och resa tillbaka i tiden för ännu ett magiskt äventyr. Setets övre och undre del kan tas loss så att andra moduler kan sättas mellan, och det kan sättas ihop med andra set i serien för att skapa ett helt Hogwarts slott.

  • LEGO Harry Potter Hogwarts™ sjukhusflygel (76398) erbjuder massor av roliga rollekar, från att ta hand om skador i sjukstugan till tidsreseäventyr i klocktornet.
  • Innehåller minifigurerna Harry Potter™, Hermione Granger™, Ron Weasley™ och Madam Pomfrey, plus byggbar sjukhusflygel och klocktorn med autentiska tillbehör.
  • Många sätt att leka – Barn kan återskapa den ikoniska tidvändarscenen i sjukhusflygeln från Harry Potter och fången från Azkaban™ och hitta på egna oändligt förtrollande berättelser.
  • Perfekt present för barn från 8 år – Denna detaljerade Hogwarts™ modell kommer att glädja fans av filmerna om Harry Potter™ och inspirera varje barn att kliva in i en fantastisk värld av fantasifull lek.
  • Perfekt för lek och uppvisning – När detta mångsidiga, ändringsbara set är färdigbyggt är det 26 cm högt, 20 cm brett och 10 cm djupt.
  • Magiska moduler – Denna leksak ingår i en serie modulset som kan sättas ihop till ett helt Hogwarts™ slott. Dessutom ingår 2 slumpmässiga plattor med trollkarlskort som barn kan samla på (totalt 16).
  • Många sätt att leka – Det stora sortimentet av LEGO® Harry Potter™ lekset sätter favoritkaraktärer, bekanta platser och magiska äventyr i händerna på små trollkarlar, häxor och mugglare.
  • Garanterad kvalitet – LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
  • Testad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.
Mer information
EAN/GTIN5702017153391
SkickNy
TillverkareLego
FärgMultifärgad
FörpackningI original förpackning

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.