Om oss

Att producera nytt skapar enorma mängder med avfall och koldioxidutsläpp och vårt invanda slit och släng beteende måste ändras.
Vi måste helt enkelt anpassa vår konsumtion innanför planetens gränser!

 

På Returhuset.se och Returhuset.no hittar du allt mellan himmel och jord, exempelvis Apple iPhone, Macbooks, iPads, Samsung smartphones, vitvaror från tillverkare som Bosch och Siemens, mattor från kända leverantörer, cyklar, tv-spel, datorer, lampor och mycket mer. Majoriteten av produkterna är returer från detaljhandeln och aldrig använda, Dessutom ser vi till att produkter som blivit reklamerade eller varit trasiga är i väl fungerande skick.

 

Efter bästa förmåga så graderar vi sedan dessa i olika skick och är alltid tydliga med eventuella skador eller defekter om dessa kvarstår.
Vi lämnar garanti på det mesta och alltid 14 dagars öppet köp så att du som kund skall kunna känna dig trygg med ditt köp.
Produkter på sidan som är markerade med vårt varumärke WeReuse är cirkulära och återbrukade.

Varje vecka får vi massor med nya produkter genom vårt samarbete med producenter, försäkringsbolag, E-handlare och logistikbolag, så titta in ofta! 

 

Bolagsuppgifter:

Box 163
245 22 Staffanstorp
Orgnr: 556791-2356

 

Adress: Handelsvägen 34, 245 34 Staffanstorp

 

Det är företaget Godsinlösen Nordic AB som driver Returhuset.se samt butiken Returhuset som finns på Handelsvägen 14 i Staffanstorp.
Läs mer om Godsinlösen på www.godsinlosen.se