Siemens ET875FCP1D Glaskeramikhäll

Siemens
  • Skick: Ny
  • Modell: ET875FCP1D
  • Färg: Svart
  • Mått: H 45 mm D 520 mm B 812 mm

Mer information

SKU
RH84-10-2
4 990 Kr

Glaskeramikhäll ET875FCP1D från Siemens är en elegant och praktisk inbyggnadshäll som är enkel att rengöra. Med funktionen touchSlider kan du enkelt ställa in eller ändra temperatur med ett enda tryck med fingret. Hällen har 17 effektlägen samt PowerBoost-funktion.

Glaskeramikhäll Siemens ET875FCP1D har 4 highSpeedkokzoner varav en är en dualzon med en utökbar roasterzon. Flera av kokzonerna är variabla för att du ska få optimal plats. För din säkerhet har dessutom hällen restvärmeindikering i 2 steg för varje kokzon, barnspärr som gör att alla kokzoner kan låsas så att de inte oavsiktligen slås på, energiförbrukningsdisplay samt automatisk säkerhetsavstängning.

Du får enkel överblick över hällens effekt och funktioner med den digitala funktionsdisplayen. Hällens funktioner inkluderar en timer med stoppfunktion som ger säker avstängning av kokzonerna när tillagningstiden löpt ut, reStart-funktion, äggklocka samt funktionen controlPanel Pause som underlättar rengöring genom att låsa kontrollpanelen i 35 sekunder.

 

Mer information
GraderingNy
Anledning hos oss:Utgånget sortiment/andrahandssortering
TillverkareSiemens
EnergiklassA+
FärgSvart
OriginalkartongI original förpackning