HP LaserJet MFP M234dw Laserskrivare

HP
Skick: B
  • 12 månaders garanti
  • Duplex (utskrift): Ja
  • Anslutning: LAN, USB 2.0, Wi-Fi(n)
  • Funktioner: Kopieringsapparat, Scanner, Skrivare
  • Blue Angel-kompatibel: Ja

Mer information

Slut på lager
1 749,00 Kr
Rek: 3 499,00 Kr ?

VAD MENAR NI MED REKOMMENDERAT PRIS?

Det rekommenderade priset är det pris som tillämpas på marknaden för produkten när den är helt ny. Vi utgår alltid från tillverkarens rekommenderade pris i den mån det går. I andra hand använder vi oss av hemsidan prisjakt.

Vi på Returhuset har aldrig någon REA. Priserna du ser hos oss är alltid våra egna priser och det rekommenderade priset är en guide för dig. Undantag är när vi själva har en lagerrensning eller sänker priser på vissa enstaka produkter. 

Majoriteten av vårt sortiment är returnerade varor från exempelvis andra e-handlare och överskottspartier från producenter/tillverkare.

Together We Reuse!

SKU
HP-M234DW-LSKRIV

LaserJet M234DW A4 MFP skrivare

En högproduktiv MFP-enhet med de snabbaste dubbelsidiga utskrifterna i sin klass(1), en automatisk matare(2) och den tidsbesparande HP Smart-appen(3,4). Räkna med mer tillförlitliga anslutningar(5,2) och en bekymmersfri och enkel installation.


Dynamisk säkerhet används för den här skrivaren. Den kan uppdateras med regelbundna intervall genom uppdateringar av den inbyggda programvaran. Skrivaren är avsedd att endast användas med patroner med HP-kretsar. Patroner med icke-HP-kretsar kommer eventuellt inte att fungera eller kommer eventuellt att sluta fungera. Mer information på: Läs mer på:www.hp.com/learn/ds


Jobba snabbt. Jobba smart.


Skriv ut flersidiga dokument med klassens högsta hastighet för dubbelsidiga utskrifter(1).
Denna LaserJet är liten och kompakt och får plats nästan överallt. Slutför projekt snabbt med en skrivare som passar nästan var som helst.
Få bättre räckvidd och snabbare, säkrare anslutning med Dual-Band Wi-Fi™ med självåterställning(5,2).
Hantera stora utskrifter och spara tid med automatisk skanning och kopiering. Skanna och kopiera blixtsnabbt med automatisk dokumentmatare(2).
Förbli produktiv oavsett var du befinner dig


Skanna med hög kvalitet. Dela till Dropbox, Google Drive, e-post eller molnet – nästan överallt ifrån – med HP Smart-appen(3).
Öppna och skriv ut dokument och bilder snabbt från en smarttelefon samt från Dropbox och Google Drive via HP Smart-appen(3).
Med HP Smart-appen kan ni vara uppkopplade mot skrivaren överallt(3). Få notiser när ni skriver ut, skannar eller kopierar från en smarttelefon(3).
Enkel att installera, enkel att använda


Kom igång snabbt med enkel inställning med vägledning genom varje moment. Ladda bara ned HP Smart-appen, anslut till ett nätverk och dela skrivaren mellan alla enheter(3).
Hantera uppgifter enkelt med smarta knappar som ger en intuitiv upplevelse – visas bara när de behövs.
Bidra till en positiv inverkan på miljön


Denna HP LaserJet uppfyller Eco Label-krav, inklusive ENERGY STAR® och BLUE ANGEL.
Spara energi med en LaserJet som förbrukar upp till 20 % mindre energi än föregående modell.
Spara energi med HP auto-on/auto-off-teknik som slår på skrivaren när ni behöver den och stänger sedan av den när ni är klara(6).
1. Jämfört med likvärdiga svartvita laserskrivare och MFP-enheter under 220 euro för singelfunktionsenheter/under 320 euro för multifunktionsenheter, alla med en publicerad maximal månadskapacitet på 20 000 eller lägre. Buyers Lab-studie från september 2020 som utförts på uppdrag av HP, baserat på en granskning av allmänt tillgängliga OEM-publicerade specifikationer per 2020-09-01. Marknadsandel enligt IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q2 för Nordamerika och EMEA. Mer information finns på http://www.keypointintelligence.com/HPFastestDuplex.
2. Trådlösa funktioner och 40-arks automatisk dokumentmatare finns endast på utvalda modeller (se datablad för modeller).
3. Kräver nedladdning av HP Smart-appen. Information om lokala utskriftskrav finns på http://www.hp.com/go/mobileprinting. Vissa funktioner/program är endast tillgängliga på engelska och skiljer sig mellan versionen för stationära datorer och mobilversionen. Instant Ink-abonnemang kan krävas. Instant Ink är inte tillgängligt i alla länder. Mer information finns på http://www.hptonerservice.com. Internetåtkomst krävs och måste köpas separat. HP-konto krävs för fullständig funktion. Lista över operativsystem som stöds finns i appbutiken. Faxfunktioner är endast avsedda för att skicka fax och kan kräva ytterligare köp. Mer information finns på http://www.hpsmart.com/mobile-fax.
4. Baserat på HPs interna tester. Uppskattning av genomsnittlig tid baseras på: 1) HP Smart-appen har laddats ned till den mobila enheten, 2) en genväg har ställts in, 3) skanning med mer än 2–3 relaterade uppgifter (skanna till e-post, spara och byt namn, lagra i molnet etc.). Jämförelsen av genomsnittlig tidsbesparing är baserad på användning av skanningsprogramvara på skrivare och stationär dator för liknande skanning. Kräver nedladdning av HP Smart-appen och en HP-skrivare som stöds. Information om lokala utskriftskrav finns på http://www.hp.com/go/mobileprinting. Vissa funktioner/program är endast tillgängliga på engelska.
5. Trådlös användning är endast kompatibel med 2,4 och 5,0 GHz. Mer information finns på http://www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance®. Stödjer både 5,0 GHz och 2,4 GHz med 12 icke-överlappande kanaler jämfört med endast 3 icke-överlappande kanaler för 2,4 GHz. Stödjer 5,0 GHz-band (upp till 150 Mbit/s) jämfört med 2,4 GHz-band (upp till 72,2 Mbit/s). Internetåtkomst krävs och måste köpas separat.
6. Möjligheten att använda HP Auto-On/Auto-Off-teknik är beroende av skrivare och inställningar; den inbyggda programvaran kan behöva uppgraderas.

 

Tillverkare: HP Inc.
Utskriftsstorlek: Legal
Duplex (utskrift): Ja
Anslutning: LAN, USB 2.0, Wi-Fi(n)
Funktioner: Kopieringsapparat, Scanner, Skrivare
Blue Angel-kompatibel: Ja
ENERGY STAR-certifierad: Ja
AirPrint: Ja
Utskriftsteknik: Laser
Max mediekapacitet: 150 sheet
Max RAM-storlek: 64 MB

Mer information
EAN/GTIN194850664199
SkickB (Mycket bra skick)
FörpackningSkadad/Söndrig förpackning
Rekommenderat pris3 499,00 Kr
TillverkareHP
FärgGrå

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.