Integritetspolicy

Information om GDPR 

Returhuset.se ägs och drivs av Godsinlösen Nordic AB som även driver butiken Returhuset som finns på Handelsvägen 18 i Staffanstorp.

 

Organisationsnummer. 556791-2356
Adress: Box 163, 245 22 Staffanstorp

 

Vi på Returhuset.se är måna om att skydda dina personuppgifter på bästa sätt och vidtar tekniska, fysiska, legala och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda din integritet och som uppfyller nödvändiga krav enligt gällande rätt. De personuppgifter vi samlar in är i beroende av vilken relation vi har till dig. Nedan följer information om vilka personuppgifter vi kan komma att behandla i vår kontakt med dig.

 

Vi sparar personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla vårt avtal till dig som kund och hantera garantier och så länge det är nödvändigt enligt gällande lag t.ex. bokförings- eller redovisningslagen. Du har rätt att inkomma med en begäran om att dina uppgifter raderas och vi kommer då att pröva din begäran i enlighet med Dataskyddsförordningen. Vänligen observera att viss information kan vara undantagen från din rätt till radering enligt gällande rätt.

 

Vid utlämning av personuppgifter till tredje part för behandling av personuppgifter som vi ansvarar för utförs det alltid med omsorg och med krav på att dataskyddsförordningens krav för personuppgiftsbiträden uppfylls. Har du frågor kring eller önskar information om vilka uppgifter vi samlar in eller önskar dina uppgifter raderade är du alltid välkommen att kontakta oss på forsaljning@returhuset.se

 

Vilka personuppgifter samlar vi in?

När du gör ett köp på Returhuset.se

När du gör ett köp på Returhuset.se samlar vi in de personuppgifter som krävs för att vi ska kunna genomföra köpet och leveransen av din beställning. Personuppgifter som samlas in är namn, adress, mejladress, telefonnummer, person- och kontonummer, IP-adress samt övrig information som är nödvändig för att vi ska kunna genomföra din beställning och ge dig en bra upplevelse när du besöker Returhuset.se

När du besöker oss 

När du besöker Returhuset.se samlar vi in dina enhetsuppgifter så som geografisk lokation, IP-adress, enhetstyp, webbläsartyp och information om annan information om din användning på Returhuset.se. Dessa uppgifter är nödvändiga för oss för att kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vi använder nätidentifierare (cookies) när du använder våra tjänster och besöker våra websidor. Dessa är viktiga för att optimera din upplevelse och användning av de tjänster vi erbjuder dig. 

Vid kontakt med Returhuset.se

Om du kontaktar oss via mejl på forsaljning@returhuset.se sparas mejladress och konversationer som kan vara nödvändig om reklamation eller annat skulle uppstå.

Sociala medier och nyhetsbrev

Om du anmält dig till vårt nyhetsbrev samlas e-postadress in för att vi ska kunna fullfölja servicen i fråga. Du kan närsomhelst avregistrera dig till våra mejlutskick genom att klicka på länken längst ned i utskicket eller kontakta oss på forsaljning@returhuset.se

Vilka uppgifter lämnas ut till tredje part?

Godsinlösen Nordic AB kommer aldig sälja eller offentliggöra dina personuppgifter till tredje part utan ditt samtycke eller om det inte är nödvändigt för att genomföra ett köp som t.ex. vid köp och leverans av en produkt, nyhetsbrevs utskick eller är nödvändigt för att följa gällande lag.

 

Transportbolag:

Namn, telefonnummer och leveransadress för att kunna genomföra leverans av ditt köp.

 

Betalningspartners

Person- och kontonummer, namn, adress, telefonnummer och e-post för att kunna genomföra betalningen av ditt köp

 

Vi använder oss också av partners och skickar ut recensioner för att få feedback på din generella kundupplevelse hos oss. 

 

Vid utlämning av personuppgifter till tredje part för behandling av personuppgifter som vi ansvarar för utförs det alltid med omsorg och med krav på att dataskyddsförordningens krav för personuppgiftsbiträden uppfylls.

Vem du kan kontakta

Vi tar emot mejl på forsaljning@returhuset.se eller via post till Godsinlösen Nordic AB, Box 842, 245 18 Staffanstorp.

Vi har delat upp våra produkter generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på varans skick. Alla våra mobiler, surfplattor och datorer är fullt fungerande, nollställda och har inga sprickor i varken skärm eller på baksida.

Ibland gör vi undantag men då framgår alltid detta i beskrivningen. Till våra datorer, mobiltelefoner och surfplattor medföljer alltid laddare (ej original). Alla våra telefoner och datorer har 12 månaders garanti.

Läs gärna mer om våra villkor under Produktgaranti och Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Produkterna är i regel helt nya och oftast ett ångrat köp. Med andra ord från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners.

Alla produkter som kommer in till oss kontrolleras noga för att försäkra full funktionalitet och rengörs vid behov. För att underlätta för dig som kund så har varje produkt en gradering från ”NY” till ”B”, som beskriver produktens skick.

Vi lämnar garanti på dessa produkter, du kan läsa mer om det under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

(NY) ”NY”

 • Helt ny produkt
 • Aldrig använd
 • Med garanti

(A+) ”PERFEKT SKICK”

 • Rekonditionerad i Perfekt Skick (Nyskick)
 • Display: Ny display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

 • Begagnad i Perfekt Skick (Minimalt slitage)
 • Display: Inget slitage
 • Chassi: Inget slitage
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(B) ”BRA SKICK”

 • Begagnad i Bra Skick (Lite slitage)
 • Display: Kan förekomma små̊ kosmetiska repor
 • Chassi: Kan förekomma små kosmetiska repor
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(C) ”OKEJ SKICK”

 • Begagnad i Okej Skick (Med slitage)
 • Display: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Chassi: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(NY) ”NY”

Produkten kan ha packats upp men har i övrigt inga spår av användning. De är alltid kompletta med alla tillbehör och manual. Du får alltså en helt ny produkt mot ett reducerat pris där den enda nackdelen är att förpackningen kan ha brutits!

(A+) ”PERFEKT SKICK”

I detta fall kan produkten ha packats upp och provats. En A+ produkt är alltid komplett med alla tillbehör, men det kan finnas små spår av att produkten varit använd. Exempel på detta kan vara att sladdar ligger löst, eller att man kan se fingeravtryck på dem. Vi försöker självklart att återställa produkten till originalskick, innan vi skickar den till dig!

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

Dessa produkter bär mindre spår av användning men kommer med alla väsentliga tillbehör. Det kan även finnas någon mindre kosmetisk skada, som en repa eller kantstötning. Även manual kan saknas. Har man inget emot att produkten ser något använd ut så kan man få en riktigt bra deal.

(B) ”BRA SKICK”

Dessa produkter har oftast tydliga tecken på att de använts och kan ha mindre kosmetiska skador form av en repa eller kantstötning, men har inga funktionsfel. Väsentliga tillbehör kan saknas men framgår i så fall tydligt på produktsidan. Dessa produkter är alltid kraftigt reducerade i pris.