Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Billiga mobiler - Köp mobiltelefoner i nyskick

 

Vi på Returhusetär experter på begagnade och rekonditionerade mobiltelefoner. Här finner du billiga mobiler från välkända varumärken som iPhone, Samsung och Huawei. Telefonerna testas och kvalitetssäkras noggrant av våra tekniker för att säkerställa att batterikapacitet och funktionalitet är i topp. Mobiltelefonerna är fabriksåterställda och rekonditionerade vid behov. Laddningssladd eller Hörlurar ingår ej. Vi lämnar alltid i 12 månaders garanti på våra mobiltelefoner.

 

Begagnade mobiler - Ett smart val för klimatet!

På Returhuset använder vi oss av en märkning som vi valt att kalla “We Reuse”. Märkningen kan hittas på alla återbrukade produkter på hemsidan. We Reuse-märkningen är framtagen för att urskilja de återbrukade produkterna från icke-återbrukade. Detta gör det enkelt för dig som konsument att veta om du faktiskt gör skillnad på klimatavtycket. När du köper en begagnad eller rekonditionerad mobiltelefon, bidrar du till att färre nya mobiler produceras. Detta innebär att en mindre mängd nya material utvinns, mindre energi produceras och färre transporter körs. Detta bidrar i sin tur till en lägre klimatpåverkan eftersom mindre koldioxid släpps ut i atmosfären. Kontentan av detta är att det både är smart för klimat och plånbok att köpa en mobiltelefon hos Returhuset! Tillsammans gör vi något bra för miljön samtidigt som du kan fynda billiga mobiler. 

 

Hur mycket minskar det ekologiska fotavtrycket när man köper begagnade mobiler?

Idag väljer många att köpa en helt ny mobil trots att deras nuvarande fungerar perfekt. Genom att erbjuda begagnade mobiler förhindrar vi indirekt det köps en nytillverkad mobiltelefon. Detta leder i sin tur att mobilen inte behöver nyproduceras och vår affär genererar istället en avfalls besparing och koldioxidminimering. När vi återbrukar en mobiltelefon sparar vi 55 kg koldioxidutsläpp och 69 kg avfall per enhet. Koldioxidbesparingen för en återbrukad mobil motsvarar 24 mils bilkörning.

Köp en begagnad mobil

Istället för att köpa en nyproducerad telefon, kan du hos oss på Returhuset köpa billiga mobiler, många av dem i perfekt skick och vissa med upp till 70% rabatt. Alla mobiler är kontrollerade och testade utav våra tekniker. Vid behov görs även en fabriks rekonditionering. Hörlurar ingår inte. Laddningssladd ingår dock ej original. På alla mobiler lämnas 12 månaders garanti. Läs gärna mer om våra villkor under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Hur fungerar vår skickgradering av rekonditionerade och begagnade mobiler?

Vi har delat upp våra produkter i generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på mobilens skick. Alla våra mobiler har full funktion, är nollställda och har varken sprickor på fram eller på baksida. Ibland gör vi undantag men då framgår alltid detta tydligt i beskrivningen.

Vilka är våra tekniker?

Returhusets IT-verkstad kallar vi för Hållbar-IT. Här arbetar idag ca 20 personer med att reparera allt möjligt som kommer in till oss som returer, reklamationer och försäkringsärenden. I vår IT-verkstad hanterar vi nästan 100+ mobiler per dag för att säkerställa att den mobil du söker ska finnas i lager.

 

Tillbehör till din begagnade mobil?

När du har köpt din mobil, glöm inte att komplettera den med tillbehör. Oavsett modell du har valt så har vi på Returhuset ett brett sortiment utav produkter du kan välja utifrån. Hos oss kan du fynda hörlurar, skärmskydd, mobilskal och laddare och mycket mer!

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.