Mac

Mac

Billiga Mac Datorer

 

Hos Returhuset hittar du begagnade Macbook Air och begagnade Macbook Pro i nyskick till ett billigare pris. Köp Mac datorer hos Returhuset och gör samtidigt en tjänst för miljön. Vi säljer rekonditionerade produkter som har behandlats av våra duktiga tekniker och blir som nya. Apples första modell lanserades i maj 2006. Den mycket populära datorn har sedan dess använts flitigt av både företag och privatpersoner. De Mac datorer som är mest kända är Macbook Air och Macbook Pro. Den första generationen Macbook Pro började säljas år 2006 och var då en 15 tums modell. Senare under våren släpptes deras 17 tums modell. Den andra generationen av Macbook Pro introducerades 2008 och den senaste generationen av samma modell är den sjätte i ordningen.

 

Varför ska man köpa en begagnad Macbook?

 

När du köper en begagnad Macbook hos Returhuset får du en Macbook i nyskick men till ett billigare pris. De Mac datorer vi säljer är i fint fungerande skick. När vi får in Macbooks hamnar de hos våra tekniker som ser till att datorn rekonditioneras.  Efter att våra tekniker har tittat på produkten, skickgraderas den innan den läggs ut till försäljning. På detta vis gör vi som företag och du som kund en tjänst för både miljö och plånbok.

 

Vad är skillnaden mellan Macbook Air och Macbook Pro?

 

Macbook Air

 

Macbook Air är Apples billigare alternativ jämfört med den mer avancerade Macbook Pro. Mellan 2010 och 2017 fanns denna modell tillgänglig i 13 tums format och var under denna tid Macbooks tunnaste laptop. Det var först vid introduktionen av nya Macbook 2015 som Macbook Air fick se sig slagen. Det har även lanserats en laptop med 11 tums skärm som fanns tillgänglig mellan 2010 och 2016. En stor förändring på designen skedde i oktober 2018. Då valde Apple att göra sig av med typ a USB utgångarna, Magsafe och utrymmet för SD-porten. Istället för dessa valde Apple att lägga till två USB-C/Thunderbolt uttag samt ett hörlursuttag. Datorn uppdaterades också med en Retinaskärm. Det hände mycket med utseendet men också prestandan under den här uppdateringen. En annan viktig detalj är Touch-ID sensorn som också fanns tillgänglig på denna version. Tidigare hade den endast funnits tillgänglig på Macbook Pro. Med alla ändringar på den uppdaterade versionen innebar det också att priset höjdes en aning.

 

Macbook Pro

 

Macbook Pro räknas som Apples mer avancerade och högpresterande laptop. Datorn finns i både 13 tums och 16 tums utförande. Dagens generation av 13 tums versionen började säljas i oktober 2018. En av de största förändringarna av Macbook Pro skedde i november 2019. Då släpptes den 16 tum stora versionen som då ersatte den gamla 15 tums datorn. Det skedde en hel del förändringar i både utseende och prestanda men Macbook Air har trots det alltid varit lika modernt och före sin tid.

  SKICKGRADERING

  NY
  PRODUKT

  Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

  Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

  NYSKICK

  Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

  Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

  MYCKET

  BRA SKICK

  Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

  Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


  BRA SKICK

  Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

  Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


  OKEJ SKICK

  Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

  Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

  Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


  DÅLIGT SKICK

  Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

  Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


  SALVAGE

  För reservdelar och/eller återvinning.