Bluetooth Högtalare

Bluetooth Högtalare

Bluetooth Högtalare till förmånliga priser

 

 

Hos Returhuset hittar du billiga Bluetooth högtalare samtidigt som du gör klimatet en tjänst. Vi får in våra högtalare främst från reklamationer och returer hos samarbetspartners till oss. Det viktigaste med detta är att vi tillsammans med dig som kund räddar dessa varor från att kasseras. Miljöpåverkan av att tillverka ny elektronik, i det här fallet Bluetooth högtalare är stor. Elektronikavfallet är stort och även koldioxidutsläppen är stora.

 

Vi har ett stort utbud av Bluetooth högtalare. Främst från Audio Pro men även högtalare från märken som JBL och Denver. Du hittar även soundbars och radioapparater till förmånliga priser hos Returhuset.

 

 

Hur väljer jag rätt högtalare?

 

 

Inom kategorin högtalare finns det ett stort urval av olika sorter och konfigurationer men vilken ska man välja? Vissa gör det enkelt för sig och köper den dyraste som finns men riktigt så lata behöver vi inte vara. Bara för att produkten du köper är dyr behöver det inte betyda att den passar dig och ditt hem. Det finns en mängd aspekter att ta ställning till som man kanske inte tänker på. Här nedan är tre viktiga steg att tänka på när du köper en högtalare.

 

Steg 1

 

Första steget i din köpprocess bör vara att bestämma vilken budget du ska ha och hur mycket du är beredd att lägga på din Bluetooth högtalare eller soundbar.

 

Steg 2

 

Det andra steget är att fundera över storleken på rummet som du funderar att ha högtalaren eller högtalarna i. Den ytan som finns tillgänglig kanske begränsar vilken typ av högtalare du kan ha. Till exempel kanske vissa högtalare rekommenderas att vara placerade minst en meter från väggen för bästa prestanda.

 

Steg 3

 

Nästa steg handlar också om utrymmet i ditt hem. Får högtalaren du är intresserad av plats där du tänkt placera den. Ska du ha stående högtalare som står på golvet eller mindre högtalare som du har på soffbordet eller tv-bänken? Tänk också på högtalarens utseende och färg. Passar den din inredningsstil?

 

 

Återbrukat är bäst för både miljö och plånbok

 

 

Det kanske viktigaste steget att tänka på när du köper en ny högtalare är att tänka på det klimatavtryck du gör. Det bästa sättet att handla ny elektronik samtidigt som du vill vara klimatsmart är att köpa återbrukad och rekonditionerad elektronik. På Returhuset hjälper vi dig att göra den tjänsten för miljön.

 

Genom att du köper en återbrukad Bluetooth högtalare sparar du på dem utsläppen av koldioxid och avfall som uppstår vid tillverkningen av en ny högtalare. Samtidigt som du gör miljön en tjänst får du även en helt ny högtalare till ett billigare pris. Rädda en retur idag!

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.