Laptop

Laptop

Hitta en billig laptop -  billig bärbar dator i nyskick

 

 

Begagnad bärbar dator: ett smart val för klimatet. 

Genom att köpa en begagnad bärbar dator hos oss på Returhuset så gör du något gott för både din plånbok och klimatet. I vårt sortiment har vi varumärken som Apple, HP, Lenovo och Dell. Detta gör att oavsett om du är ute efter en billig laptop för hemmabruk eller en bärbar gaming dator för att ta din spelupplevelse till nästa nivå, så kan du hos oss vara säker på att du finner en laptop som passar dina behov. 

 

När du köper en begagnad laptop så kan du vara säker på att den fungerar precis som den ska. Alla våra bärbara datorer är noggrant testade och rekonditionerade utav våra tekniker för att säkerställa att du får en bra men billig bärbar dator.  

 

Hur mycket minskar det ekologiska fotavtrycket när man köper en begagnad laptop?

När du köper en begagnad laptop hos oss på Returhuset bespar du att 1200 kg avfall skapas genom att det inte behövs tillverkas en ny laptop. Du gör alltså en tjänst för miljön samtidigt som du får en billig bärbar dator. Som vi vet idag så är IT- branschen en stor miljöbov vad gäller att förbruka naturresurser och öka de ekologiska fotavtrycket som följd av en överkonsumtion. Detta förebygger vi när vi erbjuder dig som kund en bärbar dator med hög prestanda och kvalite fast till ett betydligt lägre pris. På så sätt lyckas vi förlänga livslängden för en begagnad laptop och minska miljöpåverkan. 

 

Hur fungerar vår skickgradering av en bärbar dator?

Vi har delat upp våra produkter i generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på datorns skick. Alla våra laptops fungerar precis som de ska. Majoriteten utav produkterna som hamnar hos oss är vanliga e-handelsreturer, dvs från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners och är därmed är datorerna helt nya! Förpackningen kan ha öppnats och vissa av dem har skadat emballage. Det är anledningen till att du kan hitta en så pass billig laptop hos oss. Mer information om produkten finner du i produktbeskrivningen under produktens specifikationer. 

 

Vilka är våra tekniker? 

Returhusets IT-verkstad kallar vi Hållbar-IT. 

Här arbetar idag ca 20 personer med att reparera allt möjligt som kommer in till oss som returer, reklamationer och försäkringsärenden. I vår IT-verkstad hanterar vi nästan 20+ bärbara datorer per dag för att säkerställa att den laptop du söker ska finnas i lager. Våra tekniker ser till att du får en billig laptop i nyskick. 

 

Vilken begagnad bärbar laptop är bäst för mig?

När det kommer till att lyckas ta reda på vilken begagnad bärbar laptop som passar ditt behov så måste du först förstå hur hög prestanda du behöver och vad du ska använda din bärbara laptop till. Om du endast vill ha en enkel bärbar laptop i vardagen är en hög prestanda inte fullt så viktigt jämfört med om du kommer ladda ner stora filer eller använda krävande program och applikationer.. Därefter behöver du också veta vilken prisklass du vill lägga dig i. Genom att köpa en riktigt bra billig laptop, slipper du att kompromissa allt för mycket med varken prestanda eller pris.

 

Alltid 12 månaders garanti på datorer!

Är du på jakt efter en bärbar dator? Köp en begagnad! Det är bra både klimat och plånbok. Vi får våra bärbara datorer genom samarbeten med företag som köper nya datorer och skickar in sina gamla till oss eller det kan varar returer från e-handeln och därmed helt nya. Allt är noggrant testat och kvalitetssäkrat av våra tekniker. Alla datorer raderas med Blancco metoden som är mycket säker innan vi rengör och rekonditionerar eller upcyclar. Vi graderar dessa sedan i olika skick och lämnar självklart 12 månaders garanti. Hos oss kan du tryggt shoppa begagnat!

 

Tillbehör till din bärbara dator

När du har hittat en bärbar dator, glöm inte att komplettera den med nya tillbehör. På Returhuset har vi ett brett sortiment utav produkter du kan välja utifrån. Bl.a hörlurar, datormus och tangentbord. 

 

Fynda en billig bärbar dator hos oss på Returhuset!

Vi hoppas att du hittar en bärbar dator som passar just dina behov och plånbok. Skulle du vilja ha en personlig kontakt för att få hjälp med ditt köp så hjälper vi dig mer än gärna! Du når oss på telefon 010-8108379 (knappval 3) alla helgfria vardagar mellan 10-15 (Lunch 12-13). Alternativt på mail: forsaljning@returhuset.se  

 

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.