iPhone

iPhone

Här kan du köpa iPhone - Hitta en billig iPhone i nyskick

 

Hos Returhuset hittar du helt nya, begagnade och billiga Apple iPhone till riktigt bra priser. Fynda en billig iPhone och spara på miljön. Du kan hitta rekonditionerade med upp till 70% under ordinarie pris, beroende på vilken skickgradering mobilen har. Alla telefoner är testade och vid behov fabriksrekonditionerade av våra tekniker. Hörlurar och laddningssladd medföljer ej. Vi lämnar självklart 12 månaders garanti.

 

 Köp en begagnad iPhone hos oss på Returhuset

Apple grundades utav av Steve Jobs i hans garage i Palo Alto 1976. Tillsammans med sina medgrundare Steve Wozniak och Ronald Wayne så började dem att producera Apple I-persondatorn. Efter millennieskiftet så lanserade Steve Jobs och Apple produkter som komma att förändra framtiden för evigt. Först 2001 så lanserades den första iPod och sålde 100 miljoner enheter under de första sex åren. Sedan så lanserades Apple iPhone 2007 och blev den bäst säljande produkten genom tiderna.

Hos oss på Returhuset kan du fynda begagnade iPhones och göra något bra för både klimatet och plånboken. Vi har ett brett sortiment utav begagnade Iphones som IPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 och iPhone 12 fast till låga priser. Hitta en billig iPhone samtidigt som du gör något bra för klimatet. Hos oss kan du köpa iPhone i perfekt skick. 

 

Varför köpa en begagnad iPhone?

Apple är idag ledande inom teknik och innovation och är det mest värdefulla varumärket i världen. Produktserien Apple iPhone är den bäst säljande produkten genom tiderna och vinner ofta utmärkelser och priser i olika mobiltester. Vad är då inte bättre än en billig iPhone i nyskick? När du köper en begagnad iPhone så får du en användarvänlig och innovativ mobiltelefon som kan du känna dig säker att den kommer att hålla en hög standard och detta tack vare Apples operativsystem iOS. 

 

När det kommer till att välja mellan olika tillverkare av mobiltelefoner så avgörs mycket på vilket operativsystem som är bäst. iOS är de operativsystem som Apples alla produkter har. Det är ett enkelt och användarvänligt system som tillåter majoriteten av sina användare att göra allt de behöver dagligen både snabbt, enkelt och tryggt.

 

När du köper en begagnad iPhone hos oss på Returhuset så gör du något smart för både klimat och plånbok. Inte nog att du får en begagnad iPhone till ett betydligt lägre pris utan du hjälper oss att att spara in 55 kg koldioxid och 69 kg avfall för att en ny iPhone inte behövs skapas. 

 

Vad ska jag tänka på när jag köper en begagnad  iPhone?

Det finns en hel del att tänka på när du ska köpa iPhone, hos oss är våra iPhones olåsta och utan abonnemang, därför kan du välja helt fritt vilken mobiloperatör du vill ha. På så sätt kan du hos oss köpa en billig iPhone och välja den operatör som har bäst villkor och pris för dig. 

 

Hur fungerar vår skickgradering av en Apple iPhone?

Vi har delat upp våra produkter i generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på iPhones  skick. Alla våra iPhones fungerar precis som de ska. Majoriteten utav produkterna som hamnar hos oss är vanliga e-handelsreturer, dvs från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners och är därmed helt nya! Förpackningen kan ha öppnats och vissa av dem har skadat emballage. Denna information finner du i produktbeskrivning under produktens specifikationer. 

 

Vilka är våra tekniker? 

Returhusets IT-verkstad kallar vi Hållbar-IT. 

Här arbetar idag ca 20 personer med att reparera allt möjligt som kommer in till oss som returer, reklamationer och försäkringsärenden. I vår IT-verkstad hanterar vi nästan 100 Apple iPhones per dag för att säkerställa att den mobil du söker ska finnas i lager. Detta gör att vi idag är experter på just Apple iPhones och du kan känna dig helt trygg med att köpa din begagnade iPhone hos oss. 

 

Tillbehör till din begagnade iPhone

Om du är ute efter att köpa iPhone och behöver tillbehör till din nya mobil så kan du finna dem hos oss på Returhuset. Vi har ett brett sortiment med allt ifrån hörlurar, iPhone laddare, displayskydd och massvis med mobilskal för att du ska finna de produkter som passar dig och din iPhone bäst. Att köpa ett bra iPhone skal är viktigt för att förlänga livslängden på din iPhone, även skärmskydd är viktigt för att slippa få onödiga repor och sprickor och skador på din iPhone.

 

  Fynda en billig iPhone hos oss på Returhuset!

Vi hoppas att du hittar en billig begagnad iPhone som passar just dina behov och plånbok. Du kanske funderar på att köpa iPhone hos oss men har frågor. Skulle du vilja ha en personlig kontakt för att få hjälp med ditt köp så hjälper vi dig mer än gärna! Du når oss på telefon 010-8108379 (knappval 3) alla helgfria vardagar mellan 10-15 (Lunch 12-13). Alternativt på mail: forsaljning@returhuset.se SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.