Samsung

Samsung

Hitta en begagnad Samsung Galaxy i nyskick - handla hållbart

 

Hos Returhuset hittar du helt nya och begagnade Samsung Galaxy mobiler till riktigt bra priser. Alla är testade och rekonditionerade av våra grymma tekniker. Hörlurar och laddningssladd medföljer ej. Vi lämnar självklart 12 månaders garanti!

 

Köp en begagnad Samsung galaxy hos oss på Returhuset

Samsung galaxy serien är känd för dess stora display skärm som utnyttjar hela mobilens storlek. Samsung galaxy serien är användarvänliga och prisvärda mobiltelefoner som kommer med alla funktioner man kan tänkas behöva. Samsung Galaxy med sin moderna och eleganta design och sin kamera gör den optimal för dig som vill använda den både privat och för jobbet. 

 

I Samsung galaxy serien finns flera olika modeller och för att du ska lyckas hitta en begagnad samsung som passar ditt behov och plånbok så har vi tagit fram en sammanställning utav olika modeller i galaxy serien. 

 

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10  har en 6,3 tums skärm och har ingen hemknapp utan den har istället en dynamic AMOLED-skärm som ger en kraftfull upplösning. Den har även en Quad-HD upplösning integrerad för att kunna leverera den bästa tittarupplevelsen.  Mobilen har en trippelkamera med 16 megapixlar. Med hjälp utav vidvinkelkameran så lyckas den fånga upp 123 grader precis som med blotta ögat. Med hjälp utav den nya funktionen Audio Zoom så är det nu möjligt för mobilens tre mikrofoner att lyckas zooma in ljudet medans man filmar för att lyckas få bästa inspelnings resultat.

 

Samsung Galaxy S är samsungs mest sålda serie av mobiltelefoner. Ur denna serie har vi plockat ut Samsung galaxy S10 och Samsung Galaxy S20. 

 

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 kommer med en infinity skärm, fingeravtrycksläsare på skärmen och andra tekniska innovationer för kamera och prestanda. Den har mycket bättre batteritid än de äldre modellerna. Med hjälp utav en ny funktion för S10 så kan du nu även dela med dig av din batterikapacitet till vänner som kan behöva. Samsung Galaxy S10 är en komplett mobil och passar till allas behov. 


Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 Kommer med en heltäckande Infinity Dynamic AMOLED Quad HD+ 6,9 tums skärm med otrolig skärpa och färgåtergivning. Fem 108 Mpx kamera med variabel bländare som ger dig möjligheten till att ta skarpa bilder i mörker och när det är som ljusast på dagen. Den kommer med en innovativ kamerateknik med 5 kameror som låter dig fånga de mest minnesvärda ögonblicken. Nu med även stöd för 5G.

 

Hur fungerar vår skickgradering av en Samsung?

Vi har delat upp våra produkter i generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på mobilens skick. Alla våra samsungs fungerar precis som de ska. Majoriteten utav produkterna som hamnar hos oss är vanliga e-handelsreturer, dvs från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners och är därmed helt nya! Förpackningen kan ha öppnats och vissa av dem har skadat emballage. Denna information finner du i produktbeskrivning under produktens specifikationer. 

 

Vilka är våra tekniker? 

Returhusets IT-verkstad kallar vi Hållbar-IT. 

Här arbetar idag ca 20 personer med att reparera allt möjligt som kommer in till oss som returer, reklamationer och försäkringsärenden. I vår IT-verkstad hanterar vi nästan 100 Samsung mobiler per dag för att säkerställa att den mobil du söker ska finnas i lager. Detta gör att vi idag är experter på just Samsung och du kan känna dig helt trygg med att köpa din smartphone hos oss. 

 

Fynda en billig Samsung Galaxy hos oss på Returhuset!

Vi hoppas att du hittar en billig begagnad Samsung som passar just dina behov och plånbok. Skulle du vilja ha en personlig kontakt för att få hjälp med ditt köp så hjälper vi dig mer än gärna! Du når oss på telefon 010-8108379 (knappval 3) alla helgfria vardagar mellan 10-15 (Lunch 12-13). Alternativt på mail: forsaljning@returhuset.se

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.