Samsung

Samsung

Hitta en begagnad Samsung Galaxy i nyskick - handla hållbart

 

Hos Returhuset hittar du helt nya och begagnade Samsung Galaxy mobiler till riktigt bra priser. Alla är testade och rekonditionerade av våra grymma tekniker. Hörlurar och laddningssladd medföljer ej. Vi lämnar självklart 12 månaders garanti!

 

Köp en begagnad Samsung galaxy hos oss på Returhuset

Samsung galaxy serien är känd för dess stora display skärm som utnyttjar hela mobilens storlek. Samsung galaxy serien är användarvänliga och prisvärda mobiltelefoner som kommer med alla funktioner man kan tänkas behöva. Samsung Galaxy med sin moderna och eleganta design och sin kamera gör den optimal för dig som vill använda den både privat och för jobbet. 

 

I Samsung galaxy serien finns flera olika modeller och för att du ska lyckas hitta en begagnad samsung som passar ditt behov och plånbok så har vi tagit fram en sammanställning utav olika modeller i galaxy serien. 

 

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10  har en 6,3 tums skärm och har ingen hemknapp utan den har istället en dynamic AMOLED-skärm som ger en kraftfull upplösning. Den har även en Quad-HD upplösning integrerad för att kunna leverera den bästa tittarupplevelsen.  Mobilen har en trippelkamera med 16 megapixlar. Med hjälp utav vidvinkelkameran så lyckas den fånga upp 123 grader precis som med blotta ögat. Med hjälp utav den nya funktionen Audio Zoom så är det nu möjligt för mobilens tre mikrofoner att lyckas zooma in ljudet medans man filmar för att lyckas få bästa inspelnings resultat.

 

Samsung Galaxy S är samsungs mest sålda serie av mobiltelefoner. Ur denna serie har vi plockat ut Samsung galaxy S10 och Samsung Galaxy S20. 

 

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 kommer med en infinity skärm, fingeravtrycksläsare på skärmen och andra tekniska innovationer för kamera och prestanda. Den har mycket bättre batteritid än de äldre modellerna. Med hjälp utav en ny funktion för S10 så kan du nu även dela med dig av din batterikapacitet till vänner som kan behöva. Samsung Galaxy S10 är en komplett mobil och passar till allas behov. 


Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 Kommer med en heltäckande Infinity Dynamic AMOLED Quad HD+ 6,9 tums skärm med otrolig skärpa och färgåtergivning. Fem 108 Mpx kamera med variabel bländare som ger dig möjligheten till att ta skarpa bilder i mörker och när det är som ljusast på dagen. Den kommer med en innovativ kamerateknik med 5 kameror som låter dig fånga de mest minnesvärda ögonblicken. Nu med även stöd för 5G.

 

Hur fungerar vår skickgradering av en Samsung?

Vi har delat upp våra produkter i generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på mobilens skick. Alla våra samsungs fungerar precis som de ska. Majoriteten utav produkterna som hamnar hos oss är vanliga e-handelsreturer, dvs från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners och är därmed helt nya! Förpackningen kan ha öppnats och vissa av dem har skadat emballage. Denna information finner du i produktbeskrivning under produktens specifikationer. 

 

Vilka är våra tekniker? 

Returhusets IT-verkstad kallar vi Hållbar-IT. 

Här arbetar idag ca 20 personer med att reparera allt möjligt som kommer in till oss som returer, reklamationer och försäkringsärenden. I vår IT-verkstad hanterar vi nästan 100 Samsung mobiler per dag för att säkerställa att den mobil du söker ska finnas i lager. Detta gör att vi idag är experter på just Samsung och du kan känna dig helt trygg med att köpa din smartphone hos oss. 

 

Fynda en billig Samsung Galaxy hos oss på Returhuset!

Vi hoppas att du hittar en billig begagnad Samsung som passar just dina behov och plånbok. Skulle du vilja ha en personlig kontakt för att få hjälp med ditt köp så hjälper vi dig mer än gärna! Du når oss på telefon 010-8108379 (knappval 3) alla helgfria vardagar mellan 10-15 (Lunch 12-13). Alternativt på mail: forsaljning@returhuset.se

55%
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128Gb Silver (A+)
Skick: A+ (Nyskick) i
6 699 Kr
14 827 Kr
56%
Samsung Galaxy S21 5G 256Gb Black (A+)
Skick: A+ (Nyskick) i
6 999 Kr
15 969 Kr
57%
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128Gb Black (A+)
Skick: A+ (Nyskick) i
6 399 Kr
14 827 Kr
57%
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128Gb Black (A+)
Skick: A+ (Nyskick) i
6 399 Kr
14 827 Kr
57%
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128Gb Black (A+)
Skick: A+ (Nyskick) i
6 399 Kr
14 827 Kr
48%
Apple iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue (B)
Skick: B (Bra skick) i
6 990 Kr
13 500 Kr
56%
Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold (B)
Skick: B (Bra skick) i
5 990 Kr
13 500 Kr

Vi har delat upp våra produkter generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på varans skick. Alla våra mobiler, surfplattor och datorer är fullt fungerande, nollställda och har inga sprickor i varken skärm eller på baksida.

Ibland gör vi undantag men då framgår alltid detta i beskrivningen. Till våra datorer, mobiltelefoner och surfplattor medföljer alltid laddare (ej original). Alla våra telefoner och datorer har 12 månaders garanti.

Läs gärna mer om våra villkor under Produktgaranti och Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Produkterna är i regel helt nya och oftast ett ångrat köp. Med andra ord från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners.

Alla produkter som kommer in till oss kontrolleras noga för att försäkra full funktionalitet och rengörs vid behov. För att underlätta för dig som kund så har varje produkt en gradering från ”NY” till ”B”, som beskriver produktens skick.

Vi lämnar garanti på dessa produkter, du kan läsa mer om det under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

(NY) ”NY”

 • Helt ny produkt
 • Aldrig använd
 • Med garanti

(A+) ”NYSKICK”

 • Rekonditionerad i nyskick (Inget slitage)
 • Display: Ny display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

 • Begagnad i Perfekt Skick (Minimalt slitage)
 • Display: Minimalt slitage
 • Chassi: Minimalt slitage
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(B) ”BRA SKICK”

 • Begagnad i Bra Skick (Lite slitage)
 • Display: Kan förekomma små̊ kosmetiska repor
 • Chassi: Kan förekomma små kosmetiska repor
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(C) ”OKEJ SKICK”

 • Begagnad i Okej Skick (Med slitage)
 • Display: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Chassi: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(NY) ”NY”

Produkten kan ha packats upp men har i övrigt inga spår av användning. De är alltid kompletta med alla tillbehör och manual. Du får alltså en helt ny produkt mot ett reducerat pris där den enda nackdelen är att förpackningen kan ha brutits!

(A+) ”PERFEKT SKICK”

I detta fall kan produkten ha packats upp och provats. En A+ produkt är alltid komplett med alla tillbehör, men det kan finnas små spår av att produkten varit använd. Exempel på detta kan vara att sladdar ligger löst, eller att man kan se fingeravtryck på dem. Vi försöker självklart att återställa produkten till originalskick, innan vi skickar den till dig!

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

Dessa produkter bär mindre spår av användning men kommer med alla väsentliga tillbehör. Det kan även finnas någon mindre kosmetisk skada, som en repa eller kantstötning. Även manual kan saknas. Har man inget emot att produkten ser något använd ut så kan man få en riktigt bra deal.

(B) ”BRA SKICK”

Dessa produkter har oftast tydliga tecken på att de använts och kan ha mindre kosmetiska skador form av en repa eller kantstötning, men har inga funktionsfel. Väsentliga tillbehör kan saknas men framgår i så fall tydligt på produktsidan. Dessa produkter är alltid kraftigt reducerade i pris.