SONY BDP-S6700 Black Smart Blu-ray spelare

Skick: B
 • Dubbla inbyggda WiFi-antenner
 • Dual Core-processor
 • Inbyggt Wi-Fi, Miracast

Mer information

Endast 1 kvar i webblager
I Lager
SKU
RH95-3080

JÄMFÖR PÅ PRISJAKT

Vid jämförelse på Prisjakt visar andra aktörer sitt pris vid internetbeställning. Priset i fysiska butiker kan därför skilja sig mot Internetpriser.

Denna länk tar dig direkt till prisjakt.nu och visar jämförbara priser på denna produkt hos andra butiker och e-handlare.


Jämför på Prisjakt
1 099 Kr

4K-uppskalning för verklighetstrogen skärpa
Med 4K-uppskalning får favoritfilmerna upp till fyra gånger så hög detaljnivå som med Full HD. Vid anslutning till en kompatibel tv konverterar en avancerad bildprocessor standardvideosignalen till en signal som ligger närmare 4K-upplösning (3840 x 2160). Med åtta miljoner bildpunkter i bilden får du skarpare, mer detaljerade bilder, och med högre bildkvalitet kan du luta dig närmare skärmen och få känslan av att du är på bio.

 

Dolby® TrueHD för ljud så som regissören tänkte sig
Oöverträffad ljudkvalitet med Dolby® TrueHD som ger förlustfritt ljud i både filmer och musik. Eftersom det återskapar ljud som är identiskt med ursprungliga studioinspelningar får du oöverträffad ljudåtergivning för Blu-ray Disc™-skivor, dvd-filmer, och hämtat innehåll.

 

DTS-HD™ för studioprecision
Detaljerat hemmaljud med precision. Med DTS-HD Master Audio™ får du okomprimerade originalsoundtrack till dina favoritfilmer på Blu-ray-Disc™ och i strömmat format – precis så som regissören hade tänkt sig. Högupplöst DTS-HD-ljud återger dessutom konserter med hög detaljrikedom och förbättrar varje ton med ljud som närmar sig studiokvalitet.

 

Anslut till ditt hemnätverk med DLNA
DLNA (Digital Living Network Alliance) är en branschstandard för datadelning via hemnätverk. Den gör det lättare att strömma och överföra musik, filmer och bilder mellan DLNA-kompatibla enheter som tv-apparater, datorer, bärbara servrar och spelkonsoler.

 

TRILUMINOS™ blåser liv i färgerna
Upptäck verklighetstrogna färger och nyanser. TRILUMINOS-färg ger en bredare synlig färgskala och mer verklighetstrogna färgtoner och strukturer. Visar de svåra färgerna röd, oceanblå och smaragdgrön på ett vackert sätt, så landskap och havsbilder ser mer levande ut. Ansikten blir också bättre med naturligare återgivning av hudtoner.

 

Låt dig uppslukas av film i Full HD 3D
Anslut till en 3D-kapabel HD-tv via HDMI så kan du se 3D Blu-ray Disc™-filmer i Full HD-kvalitet. Förutom att leverera större realism och skärpa på alla 3D Blu-ray Disc™-skivor skalar den här Blu-ray Disc™-spelaren upp 2D-videor till simulerad 3D för större djup.

 

Brusreducering PRO för Internetinnehåll finjusterar och ger skärpa
Få en skarpare visning med brusreducering PRO för Internetinnehåll som är en kombination av olika bildteknik. Med brusreduceringstekniken förbättras webbvideor med låg upplösning, medan du får en analys, bildpunkt för bildpunkt, med tekniken HD Reality Enhancer vilket ger tydligare strukturer och renare färger. Du får mer verklighetstrogna bilder med bättre kontrast tack vare tekniken Ren bildkontroll och tekniken Super Bit Mapping skapar mjuka färgövergångar.

 

Jämn videoströmning med Wi-Fi® med dubbla band
Smidig och snabb surf med Wi-Fi® med dubbla band. Den här Blu-ray Disc™-spelaren har en unik Wi-Fi®-modul som är optimalt placerad för högsta möjliga signalstyrka. En smart utformning med flera antenner ger dessutom en stadigare signal än traditionell Wi-Fi® vilket ger jämn strömning av video och följsam surf med större räckvidd i ditt hem.

 

Skärmspegling för delning av smartphone-innehåll
Se innehållet på din smartphone och surfplatta i storformat med Miracast™.style name="sup"3/stylePara ihop enheten när du vill spegla dess skärm på en storbilds-tv och se onlinefilmer och -serier, lagrade foton och videor samt favoritappar. En anslutning upprättas via Wi-Fi Direct™. så du behöver inte ens tillgång till ett Wi-Fi®-nätverk för att dela ditt innehåll.

 

Kraftfulla prestanda med en processor med dubbla kärnor
En kraftfull processor med dubbla kärnor ger snabba prestanda utan fördröjning. Webbsidor läses in snabbare, filmer och media som YouTube™-videor strömmas snabbare, och uppspelningen är märkbart jämnare. Även navigeringen är snabbare och enklare så att du får en genomgående smidig underhållningsupplevelse.

 

Få ut mer av det du tittar på med appen Video & TV SideView
Använd din surfplatta eller smartphone (Android eller iOS) till att styra tv:n, bläddra i kanalguiden och ta reda på mer om det du tittar på – utan avbrott i tv-tittandet. Med appen Video & TV SideView kan du dessutom vara social: twittra om din reaktion på en nagelbitande säsongsfinal och läs om vad andra tycker om din favorit-tv-serie i realtid.

Det grafiska användargränssnittet är snabbt och intuitivt
Att hitta program och funktioner går snabbt och enkelt med ett grafiskt användargränssnitt. Bläddra på tv-skärmen med lättnavigerade paneler. Innehållet är uppdelat i utvalda appar på ena sidan och dina favoritappar på den andra. Allt är prydligt organiserat och går snabbt att starta.

 

Strömma trådlöst med Bluetooth
Strömma dina favoritlåtar och -appar trådlöst med Bluetooth®. När du parar ihop din smartphone eller surfplatta med en Blu-ray-spelare kan du lyssna på musik och till och med styra spellistor och volym från enheten.

 

Digital ljudförbättringsteknik för klarare och fylligare ljud
Blås nytt liv i din digitala musik med digital ljudförbättring. Det är en kombination av tre olika typer av ljudteknik från Sony som återställer detaljer och förhindrar volymförändringar. Resultatet blir uppslukande ljud och maximal effekt på dialog, film och musik.

 

Anslut och spela upp med USB
Väck filmer och foton till liv. Anslut en USB-enhet till USB-porten på framsidan och visa bilder och videor på tv:n.

 

Lyssna på musik i ett annat rum
Låt samma fantastiska låt följa med dig runt i huset med lyssning i flera rum. Du styr funktionen via SongPal-appen (version 3.0). Använd SongPal Link för att grupplänka utvalda Soundbar-enheter och högtalare från Sony till din Blu-ray-spelare. Sedan kan du strömma musik från olika musiktjänster, en dator eller ett DLNA-nätverk i flera rum hemma.

Mer information
EAN/GTIN4548736013445
SkickB (Bra skick)
FörpackningSkadad/Söndrig förpackning
Anledning hos ossRetur från e-handel
TillverkareSony

Vi har delat upp våra produkter generella graderingar från "Ny" till "C" beroende på varans skick. Alla våra mobiler, surfplattor och datorer är fullt fungerande, nollställda och har inga sprickor i varken skärm eller på baksida.

Ibland gör vi undantag men då framgår alltid detta i beskrivningen. Till våra datorer, mobiltelefoner och surfplattor medföljer alltid laddare (ej original). Alla våra telefoner och datorer har 12 månaders garanti.

Läs gärna mer om våra villkor under Produktgaranti och Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Produkterna är i regel helt nya och oftast ett ångrat köp. Med andra ord från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners.

Alla produkter som kommer in till oss kontrolleras noga för att försäkra full funktionalitet och rengörs vid behov. För att underlätta för dig som kund så har varje produkt en gradering från ”NY” till ”B”, som beskriver produktens skick.

Vi lämnar garanti på dessa produkter, du kan läsa mer om det under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

(NY) ”NY”

 • Helt ny produkt
 • Aldrig använd
 • Med garanti

(A+) ”PERFEKT SKICK”

 • Rekonditionerad i Perfekt Skick (Nyskick)
 • Display: Ny display
 • Chassi: Nytt chassi
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

 • Begagnad i Perfekt Skick (Minimalt slitage)
 • Display: Inget slitage
 • Chassi: Inget slitage
 • Batteri: Funktionstestat med OK kapacitet

(B) ”BRA SKICK”

 • Begagnad i Bra Skick (Lite slitage)
 • Display: Kan förekomma små̊ kosmetiska repor
 • Chassi: Kan förekomma små kosmetiska repor
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(C) ”OKEJ SKICK”

 • Begagnad i Okej Skick (Med slitage)
 • Display: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Chassi: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen
 • Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(NY) ”NY”

Produkten kan ha packats upp men har i övrigt inga spår av användning. De är alltid kompletta med alla tillbehör och manual. Du får alltså en helt ny produkt mot ett reducerat pris där den enda nackdelen är att förpackningen kan ha brutits!

(A+) ”PERFEKT SKICK”

I detta fall kan produkten ha packats upp och provats. En A+ produkt är alltid komplett med alla tillbehör, men det kan finnas små spår av att produkten varit använd. Exempel på detta kan vara att sladdar ligger löst, eller att man kan se fingeravtryck på dem. Vi försöker självklart att återställa produkten till originalskick, innan vi skickar den till dig!

(A) ”MYCKET BRA SKICK”

Dessa produkter bär mindre spår av användning men kommer med alla väsentliga tillbehör. Det kan även finnas någon mindre kosmetisk skada, som en repa eller kantstötning. Även manual kan saknas. Har man inget emot att produkten ser något använd ut så kan man få en riktigt bra deal.

(B) ”BRA SKICK”

Dessa produkter har oftast tydliga tecken på att de använts och kan ha mindre kosmetiska skador form av en repa eller kantstötning, men har inga funktionsfel. Väsentliga tillbehör kan saknas men framgår i så fall tydligt på produktsidan. Dessa produkter är alltid kraftigt reducerade i pris.