Vit robotdammsugare som städar medan den kvinnliga ägaren ligger i soffan och läser en bok

Många har insett fördelarna med att ha en robotdammsugare i sitt hem. Anledningarna till att göra sig av med den traditionella och klumpiga dammsugaren är många.

 

I det ständigt utvecklande tekniska samhälle vi lever i idag har robotdammsugaren blivit det självklara valet i många hem.

 

Tänk vad snabbt utvecklingen har gått sedan den allra första robotdammsugaren började tillverkas 1996 av den svenska dammsugargiganten Electrolux. Electrolux döpte den till Trilobite och den fungerade bra för sin tid men hade vissa problem med att den kolliderade med objekt och ibland körde den inte hela vägen intill väggarna. De första självgående dammsugarna fungerade inte i närheten så bra som de gör idag. 

 

Under de 25 senaste åren har det hunnit hända så otroligt mycket och dagens robotdammsugare hade varit ett tekniskt under 1996. Dagens robotdammsugare har många imponerande funktioner och kan förutom att dammsuga också moppa golv, styras via mobilen och själv återvända till sin laddningsstation.

 

 

1. Du kan lägga tid på det som är viktigt i ditt liv

 

Kvinna läser en bok i soffan

 

 

Vad är inte bättre än att efter en lång arbetsdag komma hem och slänga sig på soffan och bara göra ingenting? Det är då du kommer på att det är din tur att dammsuga. Du släpar ut din gamla dammsugare från städskrubben och helt plötsligt var den välbehövliga vilostunden över.

 

Slipp detta lidande genom att skaffa dig en robotdammsugare. Den självgående dammsugaren gör jobbet åt dig samtidigt som du kan ägna tid åt det som är viktigt för dig.

 

Spendera tid med dina barn, utför din hobby, träna eller umgås med vänner. Möjligheterna är många! Tid är något vi alla har brist av idag och kan du spara tid genom att slippa en stor del av städningen har du ett störningsmoment mindre i vardagen.

 

 

2. Robotdammsugaren är självständig och kräver inget jobb

 

 

robotdammsugare som städar medan en man i gul tröja sitter i soffan och tittar på den

 

 

Att robotdammsugaren är självständig kanske säger sig självt men har du tänkt på vilka smarta funktioner som den faktiskt erbjuder?

 

 

• Du behöver inte ta fram dammsugaren när den ska städa eller sätta i gång den manuellt. Dammsugaren placerar du på ett ställe i ditt hem du känner passar bäst. Eftersom den är så liten jämfört med en vanlig dammsugare tänker man knappt på den och när den har städat färdigt återvänder den snyggt och prydligt till sin plats.

 

 

• Du behöver inte manuellt välja farliga hinder eller objekt som roboten ska akta sig för. Den känner till exempel själv av farliga höjder som trappor eller andra stora nivåskillnader.

 

 

• Du kan schemalägga när på dygnet robotdammsugaren ska jobba. Därefter kan du exempelvis låta den städa medan du är på jobbet eller på natten när du sover.

 

 

3. En återbrukad robotdammsugare är billigare och bättre för miljön

 

barrskog ovanifrån

 

 

Genom att handla en återbrukad robotdammsugare hos Returhuset bidrar du till ett mer hållbart köpbeteende, för om vi köper mer återbrukat kan vi minska på nytillverkningen av nya dammsugare.

 

Samtidigt som du gör en stor tjänst för miljön får du också en produkt som är billigare och oftast är helt oanvänd. Det är främst returer från någon av våra samarbetspartners och då är det troligen bara någon mindre kosmetisk skada det handlar om. Vi ser till att snygga till och reparera produkten vid behov och därefter skickgraderas den innan den går ut till försäljning.

 

 

4. Liten och behändig

 

svart robotdammsugare

 

 

Många har idag väldigt lite förvaringsutrymme i sina hem. Är det något som man inte vill prioritera plats åt så är det städprylarna.

 

Med en robotdammsugare kvittar det vilken modell du väljer då de är små allihop och tar ingen onödig plats i ditt hem. Att de är mindre gör också att de lättare kommer åt trånga utrymmen och det blir inga problem att få ordentligt dammfritt under sängar och soffor.

 

 

5. Många smarta funktioner

 

svart robotdammsugare

 

Under de senaste 25 åren som denna häpnadsväckande uppfinning har funnits på marknaden har det hunnit hända otroligt mycket på den tekniska sidan. Idag finns det många smarta funktioner att experimentera med.

 

Styr din dammsugare via en app eller till och med genom röststyrning. Vissa robotdammsugare kan även moppa ditt golv och kartlägga ditt hem med hjälp av lasernavigering.

 

 

Varför ska man köpa återbrukade produkter hos Returhuset?

 

                             

 

Skulle du nu vara sugen på att köpa en robotdammsugare så har Returhuset precis vad du letar efter. En robotdammsugare till ett mycket bättre pris och som dessutom besparar miljön en massa onödigt utsläpp.

Genom att handla hos oss bidrar du till en mer hållbar konsumtion. Smart val för klimat och plånbok!